>

Belor Agro Oy

Belor Agro Oy on 2007 perustettu yritys, jonka tavoitteena on tuoda Suomalaiselle viljelijälle korkealuokkainen ja laadukas vaihtoehto lannoitukseen.

Belor Agro Oy:n tavoitteena on toimintansa alusta saakka ollut kehittää lannoitteita ja lannoitusohjelmia sekä auttaa viljelijöitä saamaan tuotannostaan hyvä taloudellinen tulos. Jaettu lannoitus, jaetun typen ohjelma yhdessä rikkipitoisen typpi-rikki lannoitteen kanssa ovat erinomaisia esimerkkejä Belor Agro Oy:n kehitystyöstä ja olemisesta lannoitteiden ja lannoitusohjelmien kehityksen kärjessä.

Myynnin myönteinen kehittyminen, tuotekehitys sekä tuotevalikoimiin kohdistuneiden positiivisten paineiden johdosta teimme 2014 keväällä päätöksen rakentaa oma nykyaikainen ja tehokas terminaali Kouvolaan. Kouvolaan sijoittumisen taustalla on erinomainen junalogistiikan hallinta sekä maantieteellinen sijainti ajatellen maantiekuljetuksia koko Suomen alueelle. Lisäksi Kouvolasta löytyi tontti, jolle nyt tämän kokoinen ja tulevaisuuden lisätarpeita ajatellen laajentamisen mahdollistava tontti löytyi.

Investointina uuden terminaalin rakentaminen junaraiteineen on ollut merkittävä. Kokonaisneliöt rakennuksilla ovat n. 12.000m2 ja asfaltoitua alaa löytyy yhteensä n. 40.000m2.

Viimeistään tämän investoinnin myötä tuotteemme ja palvelumme on tasolla, joka kestää kovankin vertailun. Tavoitteemme mukaisesti olemme luoneet markkinoille tilanteen, jossa Suomalaisella viljelijällä on todellisia vaihtoehtoja ja mahdollisuus tehdä valintoja vahvojen toimijoiden kesken.

Uusi terminaalimme on jo tässä vaiheessa mahdollistanut Belor tuoteperheen laajentamisen starttifosfori STARTTI P:llä sekä Standard UREA 46:lla. Tulevan kauden aikana tulemme informoimaan lisäksi perunalannoitteista sekä seleeni- ja hivenlannoitteiden mukaan tulosta.

Toimintamme perustana on tiivis ja erinomainen yhteistyö logistiikan, myynnin sekä muiden eri alojen parhaiden toimijoiden kanssa.