Belor Agro Oy on 2007 perustettu yritys, jonka tavoitteena on tuoda Suomalaiselle viljelijälle korkealuokkainen ja laadukas vaihtoehto lannoitukseen.

Belor Agro Oy:n tavoitteena on toimintansa alusta saakka ollut myös kehittää lannoitteita ja lannoitusohjelmia sekä auttaa viljelijöitä saamaan tuotannostaan hyvä taloudellinen tulos. Jaettu lannoitus, jaetun typen ohjelma yhdessä rikkipitoisen typpi-rikki lannoitteen kanssa ovat erinomaisia esimerkkejä Belor Agro Oy:n kehitystyöstä ja olemisesta lannoitteiden ja lannoitusohjelmien kehityksen kärjessä.

Myynnin myönteinen kehittyminen, tuotekehitys sekä tuotevalikoimiin kohdistuneiden positiivisten paineiden johdosta teimme 2014 keväällä päätöksen rakentaa oma nykyaikainen ja tehokas terminaali Kouvolaan. Kouvolaan sijoittumisen taustalla on erinomainen junalogistiikan hallinta sekä maantieteellinen sijainti ajatellen maantiekuljetuksia koko Suomen alueelle. Lisäksi Kouvolasta löytyi tontti, jolle nyt tämän kokoinen ja tulevaisuuden lisätarpeita ajatellen laajentamisen mahdollistava tontti löytyi.

Investointina uuden terminaalin rakentaminen junaraiteineen on ollut merkittävä. Säkitys-, ja seosten tekoon tarvittava laitteisto on alan uusinta tekniikkaa. Kokonaisneliöt rakennuksilla ovat uuden 2017 lopulla valmistuvan laajennuksen myötä n. 17.000m2 ja asfaltoitua alaa löytyy yhteensä n. 50.000m2.

Tämän investoinnin myötä tuotteemme ja palvelumme on ollut tasolla, joka kestää kovankin vertailun. Tavoitteemme mukaisesti olemme luoneet markkinoille tilanteen, jossa Suomalaisella viljelijällä on todellisia vaihtoehtoja ja mahdollisuus tehdä valintoja vahvojen toimijoiden kesken.

Kyllä maa antaa kun käyttää Belorin lantaa,

Markku Heikkonen
Toimitusjohtaja

JH-kuljetus kuljettaa Belor Agron tuotteita
Belor Agro Oy

© Belor Agro Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Design by Oddmob.